Kandidaten

Match Recruitment, jouw matchmaker in life sciences, agribusiness en food

Match Recruitment koppelt jouw talent aan de prachtigste functies en bedrijven. Dit doen we voor organisaties die werkzaam zijn in in life sciences, food en agribusiness. Door heel Nederland en België. Wij van Match Recruitment vinden een persoonlijke benadering belangrijk. Daarom krijg je van ons altijd reactie op jouw sollicitatie.

Persoonlijk en eerlijk

Wij kennen onze opdrachtgevers. We weten wat voor cultuur er heerst en welke sfeer er hangt. Door met jou in gesprek te gaan ontdekken we wie jij bent en waar jij past. Zien wij een match? Dan laten we je kennismaken met misschien wel jouw nieuwe werkgever. Denken we dat je niet goed op je plek zal zitten? Dan zijn we eerlijk en vertellen we je dat. Ook schetsen we altijd een realistisch beeld van de functie. Zo gaan we samen op zoek naar dé match voor jou life sciences, food en agribusiness.

Een stapje verder voor de juiste match

Waar wij onze energie vandaan halen? De perfecte match voor jou vinden en zorgen dat je helemaal op je plek zit. Daarom gaan we verder dan het maken van de juiste match. We geven tips en adviseren over de stappen die je kunt nemen in jouw carrière of hoe je het best het vervolggesprek bij jouw toekomstige werkgever aan kunt vliegen. Zo ben je altijd goed voorbereid.

Klaar voor een nieuwe job?

Jouw talenten inzetten bij schitterende bedrijven zowel in Nederland las België? Bekijk de vacatures die momenteel online staan.
Wil je dat we jou in onze database opnemen? Schrijf je dan in, zodat we je kunnen benaderen bij passende vacatures. Wil je écht niks missen? Schrijf je dan in voor de vacaturemailing.

Inschrijven

Match Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.