Over ons

Match Recruitment BV is in 2006 opgericht door Jos Douven. Jos studeerde Agrarische Bedrijfskunde (AHS, ’s-Hertogenbosch 1989), waarna hij werkzaam was in de agrochemie, food en veterinaire farmacie. Hij vervulde daar uiteenlopende functies op het gebied van marketing & sales, waarvan een aantal jaren op commercieel directieniveau. In deze periode volgde hij ook de studie Master of Business Administration (NIMBAS, Utrecht 1992).

Na een opleiding tot trainer/coach te hebben gevolgd, was hij in die hoedanigheid ook een aantal jaren actief. Heeft vele trajecten in diverse sectoren met succes afgerond, waarbij het veranderen van houding & gedrag van mensen centraal stond. Kwam daardoor ook steeds vaker in aanraking met andere personeels- en organisatievraagstukken, die zich op dat moment voordeden.

Naast Match Recruitment is Jos ook Managing Partner en mede-aandeelhouder van AFL Executive Search GmbH in Duitsland. AFL richt zich vooral op hogere én topmanagementposities in de Agribusiness, Food en Life Sciences niet alleen in Europa, maar ook wereldwijd. Voor meer informatie over onze Executive Search activiteiten klik je hier.

Zie ook Personal profile op LinkedIn.

Ervaar zijn open, persoonlijke maar bovenal verfrissende aanpak!

Jos Douven

Missie

Wij lossen personeelsproblemen op, zorgen voor de beste man/vrouw op de juiste plek op het juiste moment en halen méér rendement uit mensen. Dat is ons vak en onze passie.

Wij staan voor eerlijkheid & openheid, snelheid & dynamiek en afspraken nakomen én gaan voor ‘the ultimate click’. Daar mag u ons op aanspreken.

Visie

Het creëren van win-win situaties op basis van langdurige vertrouwensrelaties, dat is de kern.

Intensieve samenwerking, weten wat je aan elkaar hebt en prettig contact is voor ons belangrijker, dan snelle levering. Wij geloven in ‘peoples business’.
Match Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.