Opdrachtgevers

Match Recruitment: hét werving-en-selectiebureau in life sciences, agribusiness en food

Je bent op zoek naar een geschikte kandidaat in life sciences, food, landbouw of tuinbouw in België of Nederland. Het liefst had je die kandidaat gisteren al gehad. Wij van Match Recruitment snappen dat. Daarom handelen we snel en gaan we direct voor je aan de slag. We adviseren bij het opstellen van het functieprofiel en helpen je een beter beeld te krijgen van de ideale kandidaat. Gedurende het werving-en-selectieproces houden we je uiteraard op de hoogte van de stand van zaken.

Onze aanpak

Om jouw bedrijf te leren kennen en om de sfeer te proeven, komen we langs en maken we kennis. Aan de hand daarvan gaan we:

  • het functieprofiel bespreken.
  • de werving starten. We zetten de vacature onder andere uit via onze eigen website, social media en job boards. Ook zoeken we actief naar kandidaten in de database van Match Recruitment, ons eigen netwerk en via social media. Wist je dat we 90% van alle vacatures invullen door kandidaten actief én rechtstreeks te benaderen?
  • kandidaten (telefonisch) screenen.
  • de beste kandidaten uitnodigen voor een persoonlijk gesprek met Match Recruitment.
  • 2 à 4 kandidaten doorsturen naar jou voor een gesprek. Ook krijg je van ons een verslag door van deze kandidaten.

In principe zit het er dan op voor Match Recruitment. Toch kunnen we meer voor je betekenen. Wil je bijvoorbeeld dat we betrokken zijn bij de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden of heb je advies nodig? Ook dan staan we voor je klaar.

Match Recruitment inschakelen voor werving en selectie

Wil je gebruik maken van de expertise van Match Recruitment? Of heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Jos Douven, headhunter agribusiness, food en life sciences. Je belt hem via +31 6 51 94 19 54  of via +31 43 604 19 05. Stuur je liever een e-mail? Dat kan via info@matchrecruitment.eu.  

Zoek je een bureau voor Executive Search wereldwijd?

Neem dan eens contact op met AFL Executive Search GmbH in Duitsland. Voor het invullen van hogere (top)managemenposities werkt Match Recruitment nauw samen met AFL Executive Search. AFL richt zich ook alleen op de sectoren Agribusiness, Food en Life Sciences niet alleen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en de UK, maar ook alle andere landen in Europa en ver daarbuiten. Voor meer informatie over deze Executive Search activiteiten klik je hier of neem je ook contact op met Jos.

Match Recruitment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.